Είσαι άνω των 18 ετών;

Με την είσοδο σας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Οινοποιείου Κυπερούντας επιβεβαιώνετε ότι έχετε νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ στη χώρα όπου έχει δημιουργηθεί η ιστοσελίδα.

Η οινοποιητική ομάδα του μετά από την παρακολούθηση της ωρίμασης των κρασιών μένει ικανοποιημένη από την εξέλιξή τους. Για πρώτη φορά στην αγορά γίνεται η παρουσίαση των κρασιών από τους ιδιόκτητους αμπελώνες του οινοποιείου.

Μετά από τη συστηματική παρακολούθηση του ιδιόκτητου αμπελώνα μέσα από πειραματικές μικρο-οινοποιήσεις πετυχαίνουμε τη σωστή πορεία ωρίμασης των σταφυλιών του κτήματος και γίνεται ο πρώτος τρύγος.

Σεβόμενοι την τοπογραφία της περιοχής μας και με γνώμονα την αποτροπή της διάβρωσης του εδάφους, δημιουργήθηκαν στενές και μικρές αναβαθμίδες στις πλαγιές της Μαδαρής, της δεύτερη ψηλότερης κορυφής του νησιού μας. Οι ποικιλίες είχαν επιλεγεί βάσει του τοποκλίματος και τω

Το κτήριο του οινοποιείου σχεδιάστηκε με την συνεργασία μηχανικών και οινολόγων με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή τέτοιων κτηρίων με γνώμονα την ηπιότερη μεταχείριση της πρώτης ύλης. Είναι κτισμένο σε τρία επίπεδα για να εκμεταλλεύεται τη βαρύτητα στην μεταφορά του κρασ

Wine & Spirits Follow us on instagram

Made with love by Qode Interactive