Είσαι άνω των 18 ετών;

Με την είσοδο σας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Οινοποιείου Κυπερούντας επιβεβαιώνετε ότι έχετε νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ στη χώρα όπου έχει δημιουργηθεί η ιστοσελίδα.

Διακρίσεις

Η «Κουμανδαρία» στο Buckingham Palace

Koumandaria_Mock_up@2x

Μεγάλη τιμή για την Κύπρο αποτελεί το γεγονός ότι η «Κουμανδαρία» του Οινοποιείου Κυπερούντας ήταν ανάμεσα στα κρασιά που επιλέγηκαν σε δείπνο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Συγκεκριμένα, η «Κουμανδαρία» Κυπερούντας προσφέρθηκε στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε η Βασίλισσα Ελισάβετ, κατά την επίσημη τελετή έναρξης της διήμερης Συνόδου των Ηγετών Κυβερνήσεων των χωρών-μελών της Κοινοπολιτείας (CHOGM), την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018.

Το κρασί «Πετρίτης» κατά την 8η παρουσίαση
του βιβλίου «The World Atlas of Wine»

World Atlas@2x

Το κρασί «Πετρίτης», ανάμεσα σε άλλα κρασιά από όλο τον κόσμο, έχει επιλεγεί για την παρουσίαση της 8ης έκδοσης του βιβλίου «The World Atlas of Wine» της Jancis Robinson και του Hugh Johnson. Το βιβλίο «The World Atlas of Wine» θεωρείται από τις σημαντικότερες εκδόσεις βιβλίων κρασιών μέχρι σήμερα και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή βιβλία για το κρασί. Επίσης, το «The World Atlas of Wine» αναγνωρίζεται από τους κριτικούς ως το πιο έγκυρο έργο αναφοράς του κρασιού.

Το κρασί «Πετρίτης» στην Βρετανική
Independent

megalo ipsometro@2x

Το κρασί «Πετρίτης» συγκαταλέχθηκε από τη Βρετανική Independent σε άρθρο της με θέμα κρασιά φτιαγμένα από αμπελώνες σε υψηλό υψόμετρο. Το Βρετανικό μέσo αναφέρει ότι η ποικιλία ξυνιστέρι με την οποία φτιάχνεται ο «Πετρίτης» βρίσκεται σε υψόμετρο 1400 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το κρασί «Πετρίτης» ανάμεσα στα 25 πιο
εντυπωσιακά κρασιά Ηνωμένου Βασιλείου

Mockup_Petritis@2x

Μια ακόμη σημαντική διεθνή διάκριση απέσπασε το Οινοποιείο Κυπερούντας, καθώς το κορυφαίο οινικό περιοδικό παγκοσμίου φήμης «Decanter», συγκαταλέγει στο τεύχος Απριλίου το κρασί «Πετρίτης», ανάμεσα στα 25 πιο εντυπωσιακά κρασιά στο Ηνωμένο Βασίλειο με κόστος κάτω των £25.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο κρασί συγκαταλέγεται σε παρόμοια λίστα, αφού στο τεύχος Ιανουαρίου 2017 ήταν ανάμεσα στα 50 πιο εντυπωσιακά κρασιά κάτω των £50.

Wine & Spirits Follow us on instagram

Made with love by Qode Interactive