Είσαι άνω των 18 ετών;

Με την είσοδο σας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Οινοποιείου Κυπερούντας επιβεβαιώνετε ότι έχετε νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ στη χώρα όπου έχει δημιουργηθεί η ιστοσελίδα.

Τα κρασιά μας

Κτισμένο σε τρία επίπεδα, που εξασφαλίζουν ηπιότερη μεταφορά του κρασιού με τη χρήση της βαρύτητας, το Οινοποιείο στέκει στον ανοιχτό ορίζοντα, σε μια καμπή του δρόμου, βιγλίζοντας μέχρι τη θάλασσα της Λεμεσού. Η υπόγεια κάβα της μονάδας, με την ολόχρονα σταθερή θερμοκρασία και υγρασία, φιλοξενεί 300 και πλέον δρύινα βαρέλια των 225 και 300 λίτρων, μέσα στα οποία τα κρασιά του Οινοποιείου ωριμάζουν και εξελίσσονται, προτού κριθούν από τους υπεύθυνους οινολόγους έτοιμα να κυκλοφορήσουν στην αγορά. Η συνολική ετήσια παραγωγή κυμαίνεται γύρω στις 300.000 φιάλες.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός αιχμής και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Οινοποιείου Κυπερούντας διαφυλάσσουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προσεκτικά επιλεγμένων σταφυλιών, για την παραγωγή κρασιών υψηλής στάθμης, που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις και του πλέον εκλεκτικού οινόφιλου. Κάθε μέλος της οικογένειας του Οινοποιείου μοιράζεται το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνία, για την παραγωγή κρασιών εξαιρετικής ποιότητας. Η γνώση, το μεράκι και η εμπειρία, από τον αμπελώνα μέχρι την οινοποίηση, την ωρίμαση και τον ποιοτικό έλεγχο, αποτελούν εχέγγυο για την επίτευξη του σκοπού του Οινοποιείου, που δεν είναι άλλος από την παραγωγή υψηλής ποιότητας κυπριακού κρασιού.

Wine & Spirits Follow us on instagram

Made with love by Qode Interactive