Είσαι άνω των 18 ετών;

Με την είσοδο σας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Οινοποιείου Κυπερούντας επιβεβαιώνετε ότι έχετε νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ στη χώρα όπου έχει δημιουργηθεί η ιστοσελίδα.

Η ομάδα μας

Μηνάς Μηνά

Επικεφαλής Οινολόγος και Γενικός Διευθυντής. Διαθέτει Πτυχίο Οινολογίας από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών καθώς και Μεταπτυχιακό τίτλο στον Τομέα της Βιοτεχνολογίας Τροφίμων από το πανεπιστήμιο Strathclyde στην Γλασκόβη. Παράλληλα ασχολείται ενεργά με την έρευνα και είναι συνεργάτης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Εργάζεται στο Οινοποιείο Κυπερούντας από το 2001.

Γιώργος Χριστοδούλου

Ένας από τους αρχικούς ιδρυτές του Οινοποιείου Κυπερούντας. Δουλεύει στο Οινοποιείο από το 1998 την μέρα ίδρυσης του. Είναι ο υπεύθυνος των αμπελουργικών και οινοποιητικών εργασιών καθώς και υπεύθυνος παραλαβής σταφυλιών. Ως καλός αμπελουργός διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα της πρώτης ύλης του Οινοποιείου.

Χλόη Μικέλλη

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Αποφοίτησε το 2007 και έκτοτε εργάζεται στο Οινοποιείο Κυπερούντας. Είναι η λειτουργός διοίκησης και υπεύθυνη για το λογιστήριο και αλλά διοικητικά θέματα.

Χρίστος Καράλλης

Ο Χρίστος διαθέτει πτυχίο Γεωπόνου από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου αργότερα παρακολούθησε και το Μεταπτυχιακό του στον κλάδο Οινολογίας. Παράλληλα πήρε και το δίπλωμα του σαν Οινοχόος (Sommelier). Εργάζεται στο Οινοποιείο από το 2017 και κατέχει την θέση βοηθού Οινολόγου. Ασχολείται με την παραγωγή και την γευσιγνωσία οίνου.

Wine & Spirits Follow us on instagram

Made with love by Qode Interactive